Onderzoek toont aan dat een slimme leeromgeving die de stappen van een leerling volgt en direct hints en feedback geeft, effectiever is dan een leeromgeving die geen of alleen op het eindantwoord feedback geeft.

Dit principe vormt de basis van onze ProLearn-techniek. En die technologie vormt de basis van het EduHint-leerplatform.

Door slimme data-analyse sluiten tempo, niveau en hoeveelheid studiemateriaal zich continu en automatisch aan bij het niveau en de leerstijl van de leerling. Zo wordt leren effectief en aantrekkelijk en kan hij makkelijk de volgende stap in leren zetten!

Als docent wil je moeiteloos kunnen schakelen tussen klassikaal, individueel en online leren. Met BRICKS is dit geen punt. Boek en online hebben dezelfde opbouw, je weet altijd waar je bent. Omdat we de digitale mogelijkheden vanaf de start van BRICKS meewogen, hebben we effectieve leerstrategieën kunnen mixen met de kracht van ICT.

Terwijl de inhoud van BRICKS op papier en digitaal gelijk opgaat, is er ook flinke digitale verrijking. Via selftests, een toetsvragenbank en werkvormen als Pick & choose (BRICKS History). Maar ook door didactische tools zoals de online begrippentrainer die het online leren ondersteunen en versterken.

Ons intelligente leerplatform biedt de docent de kans om zijn repertoire uit te breiden én inzicht te krijgen in het digitale leren van de leerling. Meer grip op het leerproces dus.

BRICKS & ProLearn

Info aanvragen

Leuk dat je benieuwd bent naar BRICKS! Laat je gegevens achter, we informeren je graag verder.

Je bericht is zerzonden!

Je bericht is zerzonden!

Je bericht is zerzonden!

Je bericht is zerzonden!

Je bericht is zerzonden!

Je bericht is zerzonden!

Je bericht is zerzonden!

Je bericht is zerzonden!