Opstart nieuwe schooljaar 2021 – 2022

3

Ready for take off?

Welkom terug. De vakantie zit er weer op, tijd voor het nieuwe schooljaar. Ben je er klaar voor? Voor een vliegende start bieden we een handig stappenplan:

Lesmateriaal bestellen voor jou en je leerlingen

Als je nog lesmateriaal moet bestellen voor jezelf of je leerlingen, dan kan dat rechtstreeks via onze webshop.

Een volledig overzicht met de bestelinformatie van onze BRICKS-titels (History, Geography, Biology, Global Studies, Social Studies en Visual Arts) vind je hier.

Toegang tot het digitale lesmateriaal (online leerplatform)

Om je docentenaccount en dat van jouw leerlingen goed in te richten, is een aantal acties vereist. We hebben hierover een registratiemail verstuurd. Heb je deze niet ontvangen? Neem contact op via support@eduhint.nl en we helpen je graag verder.

Hier log je in op het online leerplatform.

Ontdek alle mogelijkheden van ons online leerplatform

Om optimaal gebruik te maken van alle digitale mogelijkheden, kun je de handleiding raadplegen. Deze vind je in het online leerplatform zodra je bent ingelogd. Bekijk ook onze infographic voor de belangrijkste features.

Nieuw dit schooljaar:

  • handige digitale begrippentrainer (Keyword Trainer) voor Biology en Geography
  • Additional Language Assignments en Hints en feedback in het lesmateriaal van Geography. Lees hier meer.

Wist je dat de docentomgeving van ons online leerplatform een nieuwe look & feel heeft? Nieuwsgierig? Bekijk deze korte video voor een impressie.

Hulp bij de opstart

Voor een optimaal gebruik van ons online leerplatform, organiseren we een gratis webinar op donderdag 23 september om 15.00 uur. Handig online te volgen vanuit huis of school. Meld je hier aan.

Het is ook mogelijk om een persoonlijke opstarttraining aan te vragen. Dan helpen we je op weg, bij jou op locatie of online. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Methodewijzer: wegwijs in de methode:

Voor een overzicht van de opbouw van de methode en informatie over de toepassing van CLIL en de didactiek, gebruik je onze methodewijzers. Download de methodewijzer van je keuze:

Getting Started in TTO

De overgang van het basisonderwijs naar de middelbare school is voor veel leerlingen een forse stap. In combinatie met Engelstalig onderwijs pakt dit nog pittiger uit, zeker in het begin van leerjaar 1. Daarom hebben we een handig hulpmiddel ontwikkeld ter ondersteuning van leerling én docent: de (gratis) lesmodule Getting Started in TTO. Lees hier meer over de startmodule.

Blijf up-to-date!

We houden je graag op de hoogte van het laatste nieuws tijdens het schooljaar. Dat doen we via:

  • onze BRICKS-nieuwsbrief. Meld je hier aan.
  • onze socialmediakanalen. Volg ons op LinkedIn, Facebook en Twitter.
  • zogenoemde systeemberichten. Dit zijn berichten die verschijnen in het online leerplatform als je ingelogd bent.

Ook vind je ons op verschillende beurzen en events. Houd daarvoor onze agenda in de gaten.

Vragen?

Heb je nog vragen over inloggen, bestellen of inhoudelijke vragen? Bekijk hier de veelgestelde vragen of stuur een bericht naar support@eduhint.nl.

Veel succes!

Share This