Nieuws

Overzicht nieuwsberichten

Hier vindt u een overzicht van het BRICKS-nieuws. Interessant voor u als docent/coördinator in het tweetalig onderwijs (tto).

Altijd als eerste op de hoogte van het nieuws? Meld u hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

BRICKS Biology: van oud naar nieuw

BRICKS Biology: van oud naar nieuw

3 Bricks Biology 2nd editionInmiddels maken al meer dan 50 scholen gebruik van de 2nd edition van BRICKS Biology. Docenten zijn erg enthousiast over de goed uitgewerkte CLIL-didactiek, de verbeterde vormgeving, het nieuwe digitale platform en onze adequate...

Lees meer
Dag van de Leraar 2019

Dag van de Leraar 2019

Op 5 oktober is de Dag van de Leraar! Een mooie dag om stil te staan bij de schoonheid van het vak, maar ook om onze waardering uit te spreken voor alle leraren en docenten. Zet jouw collega extra in het zonnetje!

Lees meer
Start nieuwe schooljaar

Start nieuwe schooljaar

De vakantie zit er weer op, tijd voor het nieuwe schooljaar. Bent u er klaar voor?
Voor een goede start, bieden we een handig stappenplan.

Lees meer
Vakantiechecklist

Vakantiechecklist

Met onze korte vakantiechecklist bent u goed voorbereid op het nieuwe tto-schooljaar qua lesmateriaal en kunt u genieten van een welverdiende zomervakantie.

Lees meer
Boekenlijst schooljaar 2019-2020

Boekenlijst schooljaar 2019-2020

We maken ons weer op voor het samenstellen van de boekenlijsten voor komend schooljaar. Een precies werkje waarbij een verkeerde titel of een foutje in het ISBN vervelende gevolgen kan hebben.

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van het nieuws voor docenten en coördinatoren tweetalig onderwijs? Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van BRICKS.

Je bent aangemeld!