Lockdown: we zijn er voor je!

Onderwijs op afstand

De regering heeft de maatregelen om het coronavirus in te dammen aangescherpt. Een van de uitkomsten is helaas dat alle scholen hun deuren sluiten de komende tijd. Voor jou als docent betekent dat (weer) volledig lesgeven op afstand. Een flinke uitdaging! Maar we helpen je er graag bij.

In de online leeromgeving van BRICKS bieden we de complete theorie samen met alle verwerkingsopdrachten aan. Daarnaast tref je er onder meer digitale hoofdstukopeningen en toetsvragenbanken waarmee je zelf digitale toetsen op maat samenstelt. Je kunt er ook alle vorderingen van leerlingen volgen en hun resultaten inzien. Bekijk deze infographic voor meer informatie over het leerplatform.

Liever persoonlijk contact? Maak hier een online afspraak met onze opleidingsadviseur, hij praat je graag bij!

Aanbod

Werk je nog niet met BRICKS? We bieden je nu de mogelijkheid om tot het einde van dit schooljaar met 65% korting digitaal aan de slag te gaan met BRICKS Biology, Geography of History.

Klinkt goed? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op om het in orde te maken.

Contactformulier

michel van ast

Tips voor online/blended lesgeven

Speciaal voor docenten in het tweetalig onderwijs organiseren we op 25 januari samen met Michel van Ast een webinar over online/blended lesgeven. Het webinar is gratis, maar aanmelden is verplicht.

Aanmelden webinar

Share This