BRICKS Visual Arts

Alles over BRICKS Visual Arts

De voordelen van BRICKS Visual Arts op een rij:

  • Flexibel inzetbaar
  • Geschreven door ervaren tto-docenten
  • Eenvoudig inpasbaar in het bestaande
  • Curriculum

Opbouw lesmateriaal

BRICKS Visual Arts biedt in 10 themakaternen volop mogelijkheden om binnen tweetalig onderwijs met de beeldende vakken aan de gang te gaan.
Kunstbeschouwing, informatie over de belangrijkste beeldaspecten en verwerking helpen de leerling gericht naar een eindopdracht.

Flexibel inzetbare thema’s
De verschillende thema’s richten zich steeds op een helder omschreven onderwerp. Daarmee wordt het mogelijk om ze eenvoudig in het eigen lesprogramma
in te passen. Bijvoorbeeld als aanvulling op uw eigen lessen of ter vervanging van projecten die aan vernieuwing toe zijn. Binnen BRICKS Visual Arts
bieden we 5 thema’s voor leerjaar 1 en 5 thema’s voor de leerjaren 2 en 3. Het volgende schema maakt inzichtelijk waar ze over gaan en welke
beeldaspecten aan bod komen.

Wilt u in detail weten hoe de didactiek in BRICKS in elkaar zit?
Lees meer

Digitale leeromgeving

De belangrijkste BRICKS-titels kunt u ook kiezen voor een volledig digitale variant. Daarin wordt de volledige theorie samen met alle verwerkingsopdrachten aangeboden via ons online leerplatform. Daarnaast treft u er onder meer extra’s als de digitale hoofdstukopening, self tests voor de leerlingen en toetsvragenbanken waarmee u zelf toetsen op maat kunt samenstellen.

De digitale variant bevat een goed leerlingvolgsysteem in een overzichtelijke docentomgeving. Dit stelt u als docent in staat om uw leerlingen bij het leren te volgen, te enthousiasmeren én te sturen. Deze digitale versie is standaard onderdeel van het werkboek maar kan ook los worden aangeschaft.

Maak hier kennis met belangrijke onderdelen van onze digitale leeromgeving.

De interactieve hoofdstukopening

Alle inhoud is ook digitaal beschikbaar zodat u klassikaal, groepswerk en digitaal werken kunt afwisselen. Het platform biedt daarbij ook extra audio, video en self tests.

De digitale docentomgeving

Voorkennis activeren, leerdoelen presenteren, oriëntatie op een nieuw onderwerp. Het kan allemaal in ons leerplatform.

De digitale leerlingomgeving

Toetsen, antwoordmodellen, leerlingvolgsysteem, planning en klasbeheer. Het kan allemaal vanuit de digitale docentomgeving.

BRICKS Visual Arts

  • Leerlijn: tto
  • Titel: BRICKS Visual Arts

BRICKS Prijslijst

De volledige bestelinformatie van onze BRICKS-titels vindt u overzichtelijk op een rij in onze prijslijst.

Alles weten over BRICKS?

Neem contact op en we helpen u graag verder.

Marco ter Voorde
accountmanager