KNAG Onderwijsdag 2022

3

Nice to meet you

We ontmoeten je graag bij de KNAG Onderwijsdag van 6 april a.s. Leuk dat het weer een fysiek evenement is! Met plezier laten we je het lesmateriaal van Geography zien. En we hebben een nieuwtje: we koppelen een aantal thema’s van BRICKS Global Studies kosteloos aan BRICKS Geography. Zo maken we het voor jou als geography-docent nog makkelijker om wereldburgerschapsontwikkeling echt vorm te geven in je aardrijkskundeles.
Lees hier meer of spreek ons aan op de KNAG.

Ook hebben we een leuk cadeautje klaarliggen in de stand: een nieuwe poster! Vul hieronder je e-mailadres en naam in en je ontvangt een voucher in de mailbox. We zorgen dan dat de poster voor je klaarligt in de stand van BRICKS op de KNAG. Je hoeft alleen de voucher mee te nemen of op je mobiele telefoon te laten zien. Makkelijk en leuk!

Tot ziens op 6 april!

PS Op deze pagina nemen we je alvast mee in de blended wereld van BRICKS dus lees snel verder en ontdek hoe BRICKS Geography jou als docent helpt met de volgende stap.
De volgende stap in leren!

Geography poster aanvragen:

3

Are you ready for the next step?

BRICKS Geography is een blended lesmethode, speciaal voor het tweetalig voortgezet onderwijs. Content and language integrated learning (CLIL) is de didactiek die vakinhoud en taalvaardigheid met elkaar verbindt. Dát is de basis van BRICKS.

Alle BRICKS-methodes worden door vakdocenten in het Engels geschreven en zijn dus geen vertaling. Native speakers zetten de puntjes op de i.

next step bricks geography

3

Meet BRICKS Geography

BRICKS Geography biedt de stof die je in een goede aardrijkskundemethode mag verwachten, met evenwichtige aandacht voor fysisch- en sociaalgeografische onderwerpen. Een verhaallijn door elk hoofdstuk brengt het vak tot leven.

Behalve kennis en vaardigheden is attitudevorming van belang bij de ontwikkeling tot wereldburger. Hiervoor is in BRICKS Geography dan ook veel aandacht.

boeken geo 2nd edition

Wist je dat?

De methode is blended of volledig digitaal op ons sterke online leerplatform te gebruiken. Maatwerk is geen probleem. En over een goede aansluiting tussen onder- en bovenbouw hoef je je geen zorgen te maken Lees hier hoe dit in BRICKS Geography is gewaarborgd.
Meer weten? Klik op onderstaande button voor meer informatie of neem contact met ons op.

Meer BRICKS Geography

3

What does your colleague think?

“Voor leerlingen die meer uitdaging nodig hebben is er voldoende extra lesmateriaal. EduHint is erg hulpvaardig en luistert goed naar de gebruikers.”

  • Irene Dieleman
  • docent Geography
  • Het Goese Lyceum

Alles weten over BRICKS?

Neem contact op en we helpen je graag verder.

Karin den Daas
opleidingsadviseur

Lilian van Schaik
opleidingsadviseur

Share This