EduHint en het coronavirus

Maatregelen

Ook vanuit EduHint (met de merken BRICKS, Kiem, PERSPECTIEF, SmartRekenen en SmartWiskunde) doen we er alles aan om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dit betekent dat we geplande bijeenkomsten verplaatsen of hiervoor in de plaats webinars organiseren, meer thuiswerken en fysieke afspraken ook online of telefonisch kunnen voeren.

Het betekent dus dat we telefonisch en per mail bereikbaar zijn voor al je vragen en support. Ook voeren we gewoon bestellingen uit.

Lesgeven op afstand

Ondanks dat docenten langzaamaan gewend zijn geraakt aan het geven van afstandsonderwijs, willen we docenten én leerlingen/studenten hierin zoveel mogelijk blijven ondersteunen. Ons online leerplatform is hiervoor uitermate geschikt. We helpen je graag een stap verder. Bekijk onderstaande berichten voor de mogelijkheden.

Ben je nog geen klant van EduHint maar wil je graag verkennen wat we voor jou kunnen betekenen voor onderwijs op afstand? Bekijk dan de berichten op deze pagina of neem contact met ons op.

Contact

Neem voor vragen contact op met onze afdeling Support via onderstaande gegevens. Houd ook onze social media, website en nieuwsbrieven in de gaten voor verdere updates.

Heel veel succes in deze bijzondere tijden en laten we er samen voor zorgen dat we hier goed doorheen komen.

Coronavirus-nieuws

VO-scholen weer open

VO-scholen weer open

Goed nieuws: de vo-scholen zijn weer open. Het brengt nog wel uitdagingen met zich mee. Wij helpen je graag verder.

Lees meer
Share This