Discover BRICKS History second edition

Heb je onze post ontvangen?

Leuk dat je interesse hebt in de second edition van BRICKS History. Voor meer informatie en een voorproefje van de online leeromgeving, maken we graag een persoonlijke afspraak met je. Een afspraak plan je eenvoudig zelf via onderstaande kalenders.

Ook leuk om je te ontmoeten bij onze online tto-docentenmiddag op 18 maart a.s. van 13.00 tot 14.30 uur. Speciaal voor docenten tweetalig onderwijs organiseren we een online docentenmiddag vol inspiratie en gelegenheid om met elkaar te sparren. Lees hieronder meer over deze middag en meld je kosteloos aan.

Programma 18 maart

We starten met een plenaire sessie waarin taalvaardigheid centraal staat. De spreker en definitieve invulling maken we binnenkort bekend. Na het plenaire deel gaan we uiteen in breakout-sessies:

  • wereldburgerschap in je tto-les (door docent Pieter van der Heijden)
    History
  • digitale begrippentrainer, belang en toepassing in je tto-les (door BRICKS)
    Geography en Biology
  • go global (door BRICKS)
    Geography

Meld je hier aan.

online docentendag

Aanmeldformulier

Plan eenvoudig zelf je afspraak

Wil je meer zien van de nieuwe editie van BRICKS History, een voorproefje van de online leeromgeving krijgen, jouw situatie bespreken of gewoon even sparren? Maak dan een afspraak met jouw opleidingsadviseur: Robin Mehl, Karin den Daas of Lilian van Schaik. Via onderstaande kalenders plan je zelf eenvoudig de afspraak in.
Alles weten over BRICKS?

Neem contact op en we helpen je graag verder.

Karin den Daas
opleidingsadviseur

Lilian van Schaik
opleidingsadviseur

Share This